Om mig

Namn: Mats Angland
Familj: Min fru Carolina, Cliff  9 år, Lewis 6 år och Kid 3 år
Gör: Frilansande AD med många projekt i luften.
Vem är jag: Jag är en Art Director på 41 som älskar att åka skidor, köra rally, mitt jobb och att se potentialer. Det kan vara i båtar, bilar, hus, företag, stolar, trädgårdsarbete. Vad som helst kan lätt förvandlas till vad som helst… Och allt för ofta blir det så i våran lilla familj. Fullt med projekt.  Just det, jag glömde. Jag älskar min fru och mina tre barn också.
Vi bor i Åre på vintern och på Gotland på sommaren. Jag jobbar som frilansande AD, har företag med min fru och sidekickar som körinstruktör på Åresjöns is.

 Bloggar om: I min blogg kommer jag att beröra allt möjligt. Min vardag som småbarnsförälder, som ArtDirector, Rallynörd, skidfantast, berömberoende husrenoverare, bilbyggare och Åre bo och alla andra spännande projekt som hela tiden verkar hamna framför våra fötter. Med andra ord. Någon slags motpol till lugn och ro.

Kontakt: mats.angland (at) gmail.com

Telefon: 0705-380159

Mats`rockstar

2 thoughts on “Om mig

  1. Ser fram emot att följa fortsättningen av ditt liv, har njutit av 20-40 så resten lär ju inte bli lugnare…..kram din förste förare Wallin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>