Förlåt.

Jag har bedragit dig. Jag har startat ett förhållande med en annan. Nu när det hon och jag. Jag är ledsen. Det är inte dig det är fel på. Det är mig. Men vi två har funnit varandra. Ingen kan väl ro på sina känslor. Jag måste ju följa mitt hjärta.

Men vi kan väl ändå vara vänner. Vi kan väl skriva någon gång då och då?

 

Ja. Så är det faktiskt. Vi får se hur ofta det skrivs i denna blogg nu. Tiden får utvisa detta. Just nu ligger alltså min energi på min nya träningsblogg. Ja, jag vet. Sjukt otippat. Men jag kommer att göra detta projekt på mitt eget sätt och jag kommer skriva lika utlämnande och självkritiskt som jag alltid gjort. Fast om hur jag går sönder när jag tränar…

Jag ska testa 101 sporter i jakten på att hitta den sport jag brinner för. Och jag kommer blogga om det på vägen.

Så följ mig gärna på 101sporter.se eller på #101sporter så hoppas jag att vi fortsätter att ses. Jag ska iallafall fortsätta att skriva. Det är inläggen härinne (som tillika är de mest lästa) som bland annat gett mig inspirationen till detta nya äventyr : )

http://1000ordiminuten.se/2015/07/20/en-djupledslopning-for-mycket/

http://1000ordiminuten.se/2015/06/07/igar-blev-jag-skjuten-i-brosten/