2015 års sköna triumf

2015 kommer bli ett bra år. Visserligen har det töat sedan vindrutetorkarmotorn skar på bilen. Flera i familjen har, högst påtagligt, ägnat de senaste nyvärpta dagarna av 2015 med att bada i en vinterkräkspool. Men det kommer bli bra. Jag känner det på mig.  Även om jag inte kände så när jag i natt stod nere i tvättrummet med nerspydda lakan, täcken och kuddar upp till knäna och insåg att torktumlaren hade pajat. Två röda knappar stod mellan mig och torra sängkläder. Sängkläderna förlorade. Men förutom det. Det kommer gå som en dans. Jag vet det. Jag känner det i mig.

Stressen över att komma igång med två verksamheter är nu bortlagd. Vi klarade  det. Stress är såååå 2014. Den tillhör det förgångna. Visserligen har 2014 års stress utbytts till 2015 års press. Pressen att lyckas. Men ändå. Det kommer att bli bra. Det liksom pirrar i kroppen.

Vi kommer säkert fortsätta överfallas av bakterier, onda vitvaror och en del brustna förhoppningar, men det känns som om vi är något på spåret. Så med lite jobb, hjälp, strategiska beslut och en del tur känns det som om 2015 kommer bli ett bra år. Inte för att 2014 har varit dåligt utan för att vi vågar tro på att 2015 ska bli bra.

Och för att det pirrar i kroppen.
Ganska tydligt.
Fast nu känns det mer som ett gurglande?
Jag kanske är hungrig?
Eller för mätt?

- Helvete!

Segertåg får vänta. Jag måste spy…IMG_8230