Den här gången ska jag satsa allt. Jag ska bry mig.

Idag börjar fotbolls VM.
Det har jag läst i tidningen.

Den här gången ska jag satsa allt. Jag ska bry mig. Jag ska lära mig namnen. Inte för min skull men för min sons. Han kommer vara stolt över sin far. Jag ska verkligen försöka hänga med. Jag ska minera mina samtal med fotbollspreferenser. Jag ska ropa ”kom igen nu gubbar”, även om jag pratar med barn. Jag ska ha monologer om hur viktigt det är med lagarbete. Blir jag tacklad (läs snuddad) på stan, lovar jag att kasta mig handlöst och grimasera i smärta. Aldrig ska jag mera spåna fram idéer. Hädan efter ska jag bara bolla fram idéer. Jag ser fram emot pirret i magen, ölen i baren och halsduken runt halsen. Jag är så pepp att jag redan för några dagar sedan tappade rösen. Jag kommer alltid a…

– Va?!?!?
– Är inte ens Sverige MED i VM?!?!?
Glöm det!
– Då får du f*n titta själv…

 

 

2 thoughts on “Den här gången ska jag satsa allt. Jag ska bry mig.

  1. Håller med dig Mats…..VA!!! ÄR INTE SVERIGE ENS MED I VM?????? Tog de inte VM-brons 94???? Då måste de väl vara ett bra lag????? ;)
    …det går ju till och med program på TV om VM-94……..

Comments are closed.