Jag går all in – på allt – samtidigt

Jag skulle inte säga att jag är ostrukturerad. Eller stressad. Eller att jag gör flera saker samtidigt. Men i morse skulle jag gå och leta efter ett handtag till vårt stenhus vi renoverar på Gotland. När jag letar går jag förbi köket och började skära till en bänkskiva istället. Sen tog jag några beslut om lister. Jag kom på att jag höll på leta efter ett handtag och fortsätter med det. I mitt eftersök av handtaget går jag förbi vår kratta och kommer på att jags fick låna grannens grässåningsmaskin. Jag går in till honom. Där kommer jag också ihåg att jag lovade att så lite åt honom. Jag sår. Kommer på att jag måste hitta handtaget. Jag går in och fortsätter att leta. Detta innebär att jag går förbi diskmaskinen. Jag tömmer den. Sen kommer jag på mig att jag inte är klok. Och nu bloggar jag om det.  Samtidigt har jag en känsla av att jag har glömt något.

- Just det, jag skulle leta efter ett handtag…

Antikt handtag

Antikt handtag för att passa vår 150 år gamla dörr som C har köpt på Lauritz

Vår kära gamla stentun som omgärdar vår nästan 100 kvm stora uteplats. Bild kommer när vi kommit lite längre.

 

Utsikten får vår entré.

Utsikten får vår entré.

Välkommen till sommaren

Välkommen till sommaren

 

 

 

One thought on “Jag går all in – på allt – samtidigt

Comments are closed.