7 miljoner saker på en gång

Idag var det en lugn dag. Inga konstigheter. Skrotat mest runt.
Att ta det lugnt och skrota runt innebär i denna action stinna by följande:

Först frukost. Sen åker Kid, Lewis och jag tillsammans med ett par kompisar till Åre Hembyggdsförening. Leker, plockar grenar, gungar, käkar god sopplunch. Lämnar kvar Lewis hos kompisarna. Kid och jag hämtar Cliff från sin kompis där han sovit över. Hem och hoppar i studsmattan. Pappa krattar. Alla killar iväg till Cliffs fotboll fast vi kommer dit 1,5 timme för tidigt. Pappa kan inte klockan. Eller så kan han inte läsa. Som tur är har han inte orkat ta ur cyklarna och det finns en Dirt-bana precis vid fotbollsplan. Alla bråkar om den enda hjälmen som finns med. Kid tycker vi åkt till fel Dirt-bana och går iväg. Träning för Cliff. Träning för pappa (springa efter de andra två som hela tiden ska in på plan och vara med). Alla åker hem. Skjutsar hem en annan kompis från fotbollen. Klockan är 17.30 och jag har ingen aning om vad vi ska käka för middag. Lämnar Cliff hos kompisen vi skjutsade hem ett tag för att hoppa lite studsmattan. Ett par köttbullar räddar mig från middagskaos. Cliff kommer hem dyblöt. Dom har hoppat studsmatta OCH haft vattenkrig. Alla ska äta. Lewis ska troligen ut på kvällsfiske efter maten. Kid vill hänga med. Pappa behöver städa, packa,  sova, sätta på sommardäcken på bilen. Förberedelser inför avresan till Gotland i morgon bitti får vi ta efter frukosten, och dagisskjutsen, och kvartsamtalet.
Men annars har det varit lungt och skönt. Mest skrotat runt i solen.  : )