Ensampappa när det är som bäst

Idag sa Kid:
- Pappa jag vill ha köttbullar. – OK, sa jag, vi tar väl det. När vi sen ska äta säger han:
- Men Pappa, jag sa ju kött OCH bullar!!!! Det är inte lätt när det är svårt : 0

Är ensampappa till mina tre juveler denna vecka. C är på Gotland och jobbar. Veckan är lika lugn som ett yogaläger på Mallis. Frukosten och hela kläpådigochkommaitidtilldagisochskola processen är lika lugn och själsligt berikande som den där eftermiddagsluren du tog dig i somras i den där mysiga hängmattan. Vardagsmaten är en present till din gom. Och allt körande till olika aktiviteter är lika glassigt  som Gumball. Så jag ska inte klaga. Idag blev det en tur ner till rampen med de två yngsta efter dagis undertiden Cliff hade trampolinträning. Och sen han jag ut en sväng till rallybilen också. Det var också en övning i självkontroll. Har varit borta från den så länge nu att jag har börjat tro den är ganska klar. Det tror jag inte längre…

Bild tagen av Mats Angland

Bild tagen av Mats Angland

Bild tagen av Mats Angland Bild tagen av Mats Angland