En dag ska allt det här bli ditt…

Vi har upplevt så mycket tillsammans. Vi var först i Norrköping med att ha samma jeans som Lalia Bagge. Vi såg så där dyra ut som bara ett par jeans kan göra som kostar lika mycket som en begagnad Skoda Fabia från 2002
( http://www.blocket.se/goteborg/Skoda_Fabia_53033780.htm?ca=3&w=3 )
Jag vet att jag lovade dig guld och gröna skogar. Jag vet att jag sent en natt stod högst uppe på en balkong och blickade ut över staden och sa – En dag ska allt det här bli ditt. Jag ville ta med dig ut på äventyr men du har allt för ofta hamnat ihopskrynklad på golvet brevid min säng. Förlåt. Du skulle aldrig erkänna det men du har gillat det. Det har jag har känt. Du har aldrig svikit. Du har alltid funnit dig i alla situationer. Du har burit upp en kavaj lika väl som en för ung T-shirt. Du har varit ett under av flexibilitet. Du har tagit dig an en halsduk, buren inomhus, lika väl som en mössa, också den, buren på hiphoppigt vis inomhus. Du har alltid tagit fram det bästa inom mig.

Men nu är det slut. Våra stora planer slutade på en återvinningscentral i Ånn. Jag är ledsen. Eller… Ja… Vet inte om jag är så ledsen. Hur kunde du göra så här? Gå sönder! På dom mest pinsamma ställen. Jag som litade på dig. Jag räknade med att vi skulle vara tillsammans. Ska inte ett par jeans hålla i mer än 6-7 år??? Jag vet inte vad jag ska säga. Jag tar tillbaka alla glada stunder. Och du, dom där flukt-stunderna du bedrivit brevid vår säng på vårt sovrumsgolv. Dom kan du glömma! jeans