Rattmuff

En bil är inte färdigbyggd. En bil är krockad och en bil är med C på Gotland. Det är då min kära syster rycker in. Jag får låna hennes. Det är snällt, omtänksamt och generöst av henne. Men det är faan inte coolt…

Jag glider fram i solen. Vinterns grus bildar en vårdimma på den torra asfalten. Solglasögonen är på. Det är varmt. Tankarna slinter iväg till den där varma sommarnatten för länge sedan när jag hade på mig min nya skinnkavaj. Eller om den var i mocca. Jag vågar nog inte tänka efter. Jag sitter mitt i min egen version av ”Bullit” och lyssnar på för ung musik för högt. Jag känner mig som han i den där reklamfilmen där dom spelade låten ”Moviestar”. Det är bara tandpetaren som saknas. Och kanske, kanske eventuellt att jag möjligtvis skulle kunna ta av rattmuffen också. Sen är bilden komplett.

10 miljarder vuxenpoäng

10 miljarder vuxenpoäng