Roadtripp

En del åker tåg. En del gör det enkelt för sig. En del inte. När jag och Cliff ska åka ner till Östergötland på 70 års kalas tar vi inte tåget. Vi tar inte flyget och ber någon hämta oss från flygplatsen. Vi lånar en bil och en biltransport-släpkärra som är för stor för mitt körkort. Tar med oss ett halvt kök och en våningssäng från Åre och beger oss söder ut. Första stoppet är IKEA i Sundsvall för att lämna tillbaka köket. Vi kör till Gävle. Så där är vi nu. Vi har ”killkväll” på hotellrummet.
I morgon fortsätter färden mot Stockholm. Där ska jag först ha ett möte med en kund (snälla Ipad, låt batterierna räcka), sen ska jag hämta en bakruta jag köpt till min rallybil. Kanske åker vi förbi Skärholmen och hämtar upp ett blocketfynd. Åker efter det vidare ner mot Norrköping. Hämta upp ett auktionsfynd som just nu står hos pappa, hämtar en grej hos mamma som ska till syrran. Får absolut inte glömma sånghäftena till festen som ska hämtas upp på Arkitektkopia. Efter det far vi vidare till Valdemarsvik. Där sak rallybilen lastas, reservdelar packas och sen är det nog lite förberedelser inför festen på lördag. Sen är det bara 90 mil hem igen med bilen i släptåg. Inga problem. Cliff is my wingman…

Ser fram emot tre saker. Träffa resten av familjen. Jubla med jubilaren och återse det orangea lilla monstret…

Utsikten från vårt sovrumsfönster.

Utsikten från vårt sovrumsfönster. Den saknar man redan efter en dag…

Snöar utanför köksfönstret

Det snöar utanför köksfönstret på Karl Johans väg.

IKEA

Att besöka IKEA går fortare när man är två killar än annars.

Mats och cliff på Scandic Gävla

Me and my wingman på Scandic Gävle